Salg og service

Vi har alt indenfor cykler... Hverdagscykler, shoppingcykler, racercykler, mountainbikes, el-cykler, børnecykler i alle de bedste mærker som: Mosquito, Kildemoes, Raleigh, Batavus og mange flere...

Når du køber en ny cykel er det er vigtigste at gøre sig klart hvilket behov cyklen skal opfylde og hvilke krav man har til sin nye cykel. Skal den bruges til den daglige transport til og fra stationen? Skal du pendle 40 kilometer til Rådhuspladsen hver dag?

Derfor er de vigtigste spørgsmål: Hvad skal cyklen bruges til? Hvor langt kører man? På hvilket underlag? Alt sammen noget der sætter krav til gear, dækstørrelse og ergonomi.Vi har fagmændene til at vejlede dig til køb af netop den cykel der passer til dig.

 

Kom ind og se vores store udvalg, og få en fagmands gode råd.

Reparationer

Er din cykel gået i stykker? Vores faguddannede personale klarer alle reparationer i vores åbne værksted midt i butikken. Når du kommer til os får du en vurdering af reparationens omfang. Vi kontakter dig altid, hvis noget ændrer sig undervejs. På den måde sikrer vi os, at du altid er orienteret om status og der ikke kommer ubehagelige overraskelser når cyklen skal afhentes. Når du indleverer cyklen beder vi om dit telefonnummer, så vi kan sende dig en SMS når cyklen er klar til afhentning.

Vi reparerer naturligvis alle cykler - uanset mærke eller om de er købt her i forretningen.